Udfordringer i arbejdsmiljøet

På en arbejdsplads møder vi kollegaer, som er forskellige fra os selv. De har andre værdier, faglige erfaringer og forventninger til, hvordan arbejdet skal løses, end vi selv har. Vores forskellige perspektiver og bidrag, er det som gør det muligt at 2 og 2 kan blive til mere end 4.

At vi sammen kan lykkes med at skabe en større værdi for virksomheden end enkeltvis. Vores forskellighed kan dog også munde ud i uenigheder, samarbejdsudfordringer og konflikter, som kan være svære at få taget fat på.
Læs mere

Er der gået knuder i samarbejdet på jeres arbejdsplads? Er tilliden dalende eller oplever I, at der er mistrivsel i teamet? Har det stået på i længere tid, og er blevet til en konflikt?

Som erhvervspsykolog hjælper jeg ledere og medarbejdere med at forbedre vanskelige samarbejdsrelationer og håndtere problemer i det psykiske arbejdsmiljø. Jeg har stor erfaring med at hjælpe med at løsne op for fastlåste samarbejdsrelationer, og få samarbejdet på rette kurs igen. Jeg udfører også konfliktløsningsforløb mellem 2 eller flere personer.

Kontakt mig
Ledersparring, samtaleforløb og erhvervspsykologisk rådgivning som giver nye perspektiver og fornyet handlekraft
Lad os tage en snak
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram