Om mig 

- Min faglige tilgang

Igennem hele mit arbejdsliv har jeg været optaget og fascineret af, hvor afgørende kvaliteten af de relationer vi indgår i på arbejdspladsen er, for vores mulighed for at skabe resultater sammen.  Igennem vores relationer til hinanden kan vi sammen nå nye højder i opgaveløsningen, men de kan omvendt også skabe store frustrationer, fastlåst samarbejde og dårlig opgaveløsning.

I mit arbejde både med individuelle samtaleforløb og med grupper og organisationer, vil I opleve mig som lyttende og nysgerrig, men også som en der udfordrer og sætter spørgsmålstegn ved de eksisterende rammer og logikker. 

Jeg har altid en grundlæggende nysgerrighed på at forstå netop jeres organisatoriske udfordringer. Ingen ledere og medarbejdergrupper er ens, og jeg vil gøre mit yderste for at min rådgivning matcher de behov I har. Jeg kombinerer min åbne, undersøgende tilgang med at trække på mine 18 års erfaring som erhvervspsykolog, hvor jeg har samarbejdet med mange forskellige typer af arbejdspladser. Jeg har stor erfaring med de dynamikker der opstår på arbejdspladserne – i lederteams såvel som mellem ledere og medarbejdere – og hvordan man sammen kan sætte ny retning og styrke samarbejdet.

Jeg har særlig ekspertise i at arbejde med offentlige organisationer og har indsigt i de særlige rammer, vilkår og udfordringer, der er forbundet med ledelse indenfor det offentlige. Jeg inddrager gerne samarbejds- og arbejdsmiljø-organisationen i opgaver, for at få deres perspektiv ind i opgaveløsningen og for at understøtte forankring af de processer, der sættes i gang.

Jeg er efteruddannet indenfor flere psykologiske retninger – det systemiske, det psykodynamiske, det eksistentielle, det metakognitive – og benytter mig af de tilgange som skaber størst værdi for jer i forhold til netop den situation I ønsker hjælp til.

Jeg er certificeret i flere forskellige psykologiske test-værktøjer, og anvender dem efter behov.

Som en del af rådgivningsvirksomheden Better Worklife samarbejder jeg med andre erhvervspsykologer og ledelsesrådgivere om større organisatoriske udviklingsopgaver.  Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger de psykolog-etiske retningslinjer.

Ledersparring, samtaleforløb og erhvervspsykologisk rådgivning som giver nye perspektiver og fornyet handlekraft
Lad os tage en snak
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram